Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Z důvodu nového e-shopu prosíme o Vaši novou registraci.

NOVÝ ESHOP!

NOVÝ ESHOP!

Je rychlejší, přehlednější a usnadní objednávání

 

On-line svět se vyvíjí každým dnem a my jsme nechtěli usnout na vavřínech. Proto jsme v posledních měsících pracovali na novém e-shopu a webových stránkách, aby byly pro vás – naše zákazníky co nejpřívětivější.

 

Předchozí webové stránky a e-shop už rychlostí a strukturou nevyhovovaly dnešním požadavkům, a tak jsme letos v listopadu spustili stránky nové. A co na nich tedy naleznete?
 
Rychlá registrace i přímé propojení
 
V první řadě je to mnohem sofistikovanější a automatizovanější e-shop. Nabídka obalů je roztříděna do přehledných kategorií, ale samozřejmostí je i vyhledávač, do kterého je možné zadat konkrétní hledaný produkt.
 
Další nespornou výhodou je, že zákazník se pro dokončení objednávky nemusí registrovat. Pokud u nás však nakupujete častěji a nechcete se zdržovat s vyplňováním kolonek, nový e-shop umožňuje rychlou registraci a také možnost zadání více dodacích adres.
 
Vzhledem k tomu, že e-shop je přímo propojený s naším informačním systémem, nemusíte se bát, že by se vaše objednávka někde zatoulala.
 
Nakupovat na novém e-shopu samozřejmě můžete jak pro firmu, tak pro sebe jako fyzickou osobu. Objednávat mohou i zákazníci ze Slovenska či dalších zemí.
 
E-shop budeme stále vylepšovat
 
Práce na stránkách a e-shopu však nekončí. Postupně na nich budeme pracovat a vylepšovat tak, aby vše bylo co nejjednodušší na ovládání a každý náš zákazník rychle našel, co potřebuje.
 
Věříme, že se vám nové prostředí stránek bude líbit.
Pokud byste potřebovali poradit s výběrem obalů, neváhejte se na nás obrátit.

dne 16. listopadu 2023